Bloggutmaning/frågestafett

Fick en bloggutmaning, några frågor av Hanna, ska försöka besvara dom

1.När började du blogga?

Januari i år, dvs för endast två månader sedan

2.Vad handlar din blogg om och vad skriver du i den?

Min blogg handlar om vad jag pysslar och grejar med, dvs tips, pyssel, inredning och fina bilder

3.Vad gör din blogg speciell?

Jag har som mål att endast skriva positiva saker och visa fina bilder. Inte så unikt, såna bloggar finns det många av, men det är det jag försöker rikta mej in på. Det är ett bra sätt för mej att få utlopp för min kreativa energi, som kontrast till det stressiga livet i en småbarnsfamilj.

4.Vad fick dig att börja blogga?

Jag vill dela med mej av min inspiration till andra, och jag får en så stor kick av att ha den här bloggen – saker och ting blir färdiga mycket fortare, och jag får kontakt med nya mänskor. Det finns (hittills) bara positiva saker med det.

Framför allt märker jag som jag skrev i förra frågan att det är ett bra sätt för mej att varva ner, att få lite avlastning, när ungarna härjar på och man är lite trött och mindre energisk. Om jag skriver ett blogginlägg eller gör nån ny pysselgrej så har jag ny energi.

Men huvudorsaken till att börja blogga var att jag ville testa på att göra en blogg, se om jag kunde få ihop många läsare och se vilka möjligheter som skulle öppna sig för mej genom bloggen. Hittills endast en massa positiva grejor som sagt!

5.Vad skulle du vilja ändra i din blogg?

Skulle vilja fixa ny header och bakgrund och ändra på typsnitten, men har inte riktigt tagit mej tiden till det. Så än så länge får den duga som den är.

Sen skulle jag utmana vidare, och jag är ju rätt så ny i bloggvärlden och detta är min första utmaning, så får se… jo men några andra bloggare känner jag ju sen lite längre – jag utmanar er,  Alva-Stinas stuga och Salanimi!

2 kommentarer

  1. Så sant..du delar verkligen med dig av din inspiration..så tack för det 🙂

    • Tant Ninette

      Tack själv för alla dina fina kommentarer! Dom bidrar verkligen till inspirationen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *